Помилка, яку допускають багато людей, готуючи гарбуз.
Осінь- завжди асоціюється з жовтим листям та гарбузами .Багато хто боїться його готувати,оскільки думають ,що йому не місце в кулінарії. А дехто готує,але не знає всіх нюансів і гарбуз виходить не смачним .
Тому,перед приготування гарбуза потрібно знати декілька порад:
По-перше, не завжди потрібно знімати шкірку з гарбуза .Наприклад,є такий сорт гарбуза “Хоккайдо” ,або ще його називають”Червоною грушею”,то він готується зі шкірко.
По-друге, “Цар осені – гарбуз” потребує дуже делікатного поводження при приготуванні.
Якщо ви бажаєте зварити гарбуз,потрібно бути дуже уважним і не переварити його. Варто лиш відвернутись на секунду,як м’якоть гарбуза перетвориться на якусь несмачну кашу. Це мабуть найпоширеніша помилка господинь.
Читайте також:Яка осінь без гарбуза ! Рецепт гарбузової каші з пшоном.
Отже, якщо ви хочете запекти гарбуз ,тоді краще це робити зі шкіркою .Так він буде набагато смачнішим та ароматнішим .Без шкірки смак буде набагато гіршим.
Якщо хочете зварити гарбуз,тоді беріть тільки м’якоть. Оскільки ,в такому випадку гарбуз не гірчитиме,а матиме ніжний смак.
Експериментуйте з цим неймовірно корисним і смачним даром осені. Обов’язково спробуйте приготувати популярні рецепти страв з гарбузом — ви будете приємно вражені незвичайним і цікавим смаком страви. Джерело