Як часто можна їсти сало, щоб не набрати вагу?
Навіть якщо ви намагаєтеся скинути вагу, не варто відмовлятися від сала.
Все тому, що цей продукт містить чимало корисних речовин:
– жирні кислоти, селен, вітаміни групи B, а також вітаміни А, Е, D;
– арахідонову кислоту, яка потрібна для покращення роботи серця й нирок, зниження рівня “поганого” холестерину;
Читайте також: Рисовий скраб
– лецитин, який зміцнює судини і робить їх еластичнішими.
На добу можна вживати приблизно 10-15 г сала.
А на тиждень — не більше 100 г цього продукту.
Не варто забувати, що сало — це жир, навіть якщо воно містить досить великий прошарок м’яса.
Тому надмірне споживання такої страви може стати причиною розладів здоров’я.