Вчимося читати етикетки
Головне, що потрібно пам′ятати:
– Ідеально, коли продукт має лише одне слово і бажано, щоб це був сам продукт.
– Якщо склад довший, дивимося, щоб не було штучних ароматизаторів, барвників, добавок та підсилювачів смаку.
Читайте також: Як реагувати на демонстративне мовчання?
– Перевіряємо, щоб серед перших інгредієнтів було вказано саме те, що нам потрібно – злаки, горіхи, фрукти, овочі тощо. А не цукор чи маргарин.
– Молочні продукти беремо з абревіатурою “БЗМЖ” – молочний жир нічим не замінений.
– В рослинній олії віддаємо перевагу оливковій холодного віджиму або сиродавленій.
– Крупи краще ті, що довго готуються, від 15-20 хвилин, а не ті, що запарюються за хвилину.