Поради

Правда і брехня про кавун

Кавун – низькокалорійний продукт? Ні!

У ньому справді мало жирів, зате багато вуглеводів та цукру. Якщо їсти у великих кількостях, вага лише зростатиме.

Читайте також: ТОП-5 продуктів проти втоми

Кавун – це десерт? Ні!

Кавун краще їсти між основними прийомами їжі як перекушування, а не після ситного обіду. Інакше є ризик набряків.

 

Кавунове насіння небезпечне? НІ!

Вони виходять із організму неперетравленими. Якщо щось випадково і потрапить до шлунка, нічого всередині точно не проросте.

Кавун захищає від раку? Ймовірно так!

Згідно з останніми дослідженнями кавунні антиоксиданти знижують ризик виникнення деяких видів раку та пригнічують ріст пухлин.

 

Кавун зміцнює серце і судини? Так!

Речовини, що містяться в кавуні, знижують рівень холестерину та тиск.

Кавун допомагає підтримувати водний баланс? Так!

Кавун складається на 92% із води. І може допомогти тим, кому складно випивати по 1,5-2 літри звичайної води на день.

Коментарі Вимкнено до Правда і брехня про кавун