Пончики Берлінери
Інгредієнти:
Яйця – 2 шт.
Молоко – 500 мл.
Вода
Цукор – 3 ст.л.
Сіль – 0,5 ч.л.
Вершкове масло – 100 гр.
Дріжджі – 11 гр.
Борошно – 800 гр.
Спсіб приготування:
1. Спочатку приготуємо опару. Змішаємо тепле молоко, воду, дріжджі, цукор і почекаємо 15 хв, щоб опара піднялася.
Читайте також: ОЗНАКИ ЗДОРОВИХ ВІДНОСИН
2. Далі додамо яйця, сіль, розтоплене вершкове масло та борошно. Перемішаємо ложкою, має вийти липке тісто. Закриємо його плівкою і приберемо в тепле місце на 1 годину.
3. Далі присиплемо робочу поверхню борошном і обімнемо тісто. Поділимо його на 2 частини та розкачаємо корж завтовшки 1,5 см.
4. Склянкою витискаємо пончики і обсмажуємо іх на розігрітій сковорідці з двох боків, при бажанні кондиторським шприцом ввести улюблену начинку.
Посипати цукровою пудрою.
Смачного!