Поради

Печиво з яблуками

Інгредієнти:
Яблуко – 600 г.
Борошно пшеничне – 350 г.
Яйце куряче – 2 шт.
Цукор – 100 г.
Масло вершкове – 100 г.
Розпушувач тіста – 16 г.
Цукрова пудра – 1 ст. л.
Кориця – 1/2 ч. л.

Приготування:
1.Яйця збиваємо в піну, додаємо цукор і знову збиваємо. Маса має побіліти.
2.М’яке масло додаємо до яєчно-цукрової маси. Збиваємо на невеликій швидкості до однорідності.

Читайте також: Як не переживати через думку інших?

3.Додаємо половину від необхідної кількості борошна та розпушувача, продовжуємо розмішувати.
4.Поступово додаємо борошно, що залишилося. На цьому етапі зручніше замішувати ложкою.
5.Очищені яблука нарізаємо на маленькі шматочки. Усі яблука перекладаємо у тісто, добре все разом перемішуємо.
6.На застелене пергаментом деко викладаємо тісто по одній столовій ложці.
Випікаємо в розігрітій духовці 20 хвилин при 180 градусах.

Коментарі Вимкнено до Печиво з яблуками