Поради

Паштет з курячої печінки

Інгредієнти:
Куряча печінка – 1кг
Молоко – 1 л
Цибуля – 3 шт
Морква – 2 шт
Вершкове масло – 400 гр.

Олія – 3 ст.л.
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком

Читайте також: Рулетики з цукіні та фети

Спосіб риготування:
Добре промийте печінку, та видаліть з неї всі  плівки, замочіть її на годину в молоці. Тим часом обсмажте в олії дрібно нарізану цибулю і потерту на тертці моркву. Смажте до того часу, поки морква стане м’якою.
Окремо обсмажте в олії печінку протягом 7 хвилин до готовності. Змішайте її разом з вже приготованою цибулькою і морквою  та пропустіть через м’ясорубку чи подрібніть у блендері. Додайте в печінкове пюре розм’якшене вершкове масло, сіль за смаком та улюблені спеції все добре перемішайте до однорідності, потім помістіть у холодильник для охолодження.

Смачного!

Джерело: рецепт взято з телеграм каналу Смачна хата | Рецепти.

Коментарі Вимкнено до Паштет з курячої печінки