Куряча грудка з сирним соусом
Нам знадобиться:
– куряча грудка – 400 г.
– сметана – 2 ст. л.
– сир твердий- 1,5 ст. л.
– петрушка – 0,5 пучка
– часник – 1 зубчик
– олія – 3-4 ст. л.
– сіль, перець – за смаком
Читайте також:
Як підготувати організм до осені?
Спосіб приготування:
1. Нарізати грудку на довгі брусочки.
2. Петрушку дрібно порубати і викласти в глибоку мисочку. Часник пропустити через прес і додати до петрушки.
3. Сир натерти та додати в миску до петрушки. Додати 2 ст.л. олії – перемішати.
4. Добре розігріти сковороду, викласти шматочки філе в один шар. Обсмажити до рум’яної скоринки з двох боків.
5. Зменшити вогонь, додати до м’яса сметану і добре перемішати. Далі додати сир із зеленню та часником. Посолити за смаком- перемішати.
6. Готувати 5 хвилин, помішуючи.
Можна подавати з рисом чи іншим гарніром на ваш вибір, щедро поливши пікантним сирним соусом.