Користь мигдалю
Мигдаль – деревний горіх родом з Середземномор’я. Історично мигдалеві дерева росли там дикими і пізніше були вирощені ще в 3000 році до нашої ери. Про мигдаль навіть згадується в першій книзі Біблії, Буття, горіх мигдаль-це цінна їжа і користь для здоров’я, що дарується в якості подарунків.
Їстівна частина мигдалю насправді є насінням кістянки плода, в якому зовнішня оболонка і шари корпусу зазвичай не з’їдають. Після вилучення насіння мигдалю, раковини і корпус часто використовувалися для годування худоби і підстилки.
Мигдаль, безумовно, один із найкращих видів горіхів – він багатий клітковиною, білком, корисними жирами, вітамінами та мінералами, які допоможуть вам спалювати жир. Він також має високий вміст антиоксидантів, білка, клітковини та одного важливого вітаміну — вітаміну Е.
Цей горіх також містить багато мононенасичених жирів — вони покращують травлення для схуднення. Велика частина користі мигдалю для здоров’я походить саме від його здорового вмісту жиру.
Читайте також:Скраб з кавою та коньяком
Однією з найбільших переваг мигдалю є те, що він містить високий рівень білка, який може призвести до посилення метаболізму. Мигдаль можна споживати цілим, подрібненим, нарізаним, подрібненими в мигдальне борошно або мигдальне масло.