Хек з часником і лимонним соком
Інгредієнти:
Хек – 400 г
Сік з лимона
Часник – 3-4 зубчики
Оливкова олія
Перець
Зелень петрушки
Сіль
Читайте також: Гіалуронова кислота – життєво важлива сполука
Спосіб приготування:
1.Рибу нарізати порційними шматками (рибу можна відварити цілою, зняти шкіру, м’ясо відділити від хребта і порвати руками невеликими шматками).
2.Шматки риби кинути у підсолену киплячу воду і варити на маленькому вогні 7 хв. Потім злити в друшлаг і зняти шкіру (шкіра краще знімається коли риба ще гаряча).
3.Викласти рибу на тарілку і добре скропити лимонним соком.
4.Часник витиснути в часникодавці і змішати з оливковою олією (олію дати за смаком).
5.Полити рибу олією з часником. Закуска готова.