Поради

Запечені яблука.Користь для нашого організму!

 Зараз осінь і якраз сезон яблук в розпалі.Тому не прогавте шанс приготувати дуже корисну і надзвичайно смачну страву!

 

Взагалі,існує безліч рецептів приготування запечених яблук.Їх можна запікати з медом та корицею,можна з сирною начинкою всередині або ж використовувати в якості начинки для десертів. Запечені яблука не тільки смачні,а ще й неймовірно корисні для нашого здоров’я.

Печені яблука дуже добре  впливають на роботу мозку та серця, а також багаті вітамінами та антиоксиданти.

Читайте також:Як вчасно помітити симптоми і не допустити хворобу Альцгеймера!

Це універсальна страва,яка принесе користь і дорослим і дітям. Вони запобігають розвитку багатьох захворювань та захищають організм від вільних радикалів.

У запечених яблуках міститься велика кількість волокон,які нормалізують травлення та підтримують здорову роботу кишківника.

Також запечені яблука містять велику кількість пектину, який служить гарним сорбентом для організму людини.

Коли пектин потрапляє в кишечник ,він перетворюється на гелеподібну рідину і виконує функцію сорбенту.Він збирає всі токсини та бактерії і робить ніби  генеральне прибирання” в кишечнику, виводячи назовні всі отруйні речовини.

Також запечені яблука багаті вітамінами групи В ,залізом ,калієм,магнієм та фосфором,що в свою чергу позитивно впливає на зміцнення кісток .

Також ,якщо додати запечені яблука до свого раціону,ми зможемо знизити ризик розвитку цукрового діабету.

Тому готуйте та смакуйте цю надзвичайно просту ,але дуже корисну страву і ваш організм обов′язково скаже вам дякую!Джерело

Коментарі Вимкнено до Запечені яблука.Користь для нашого організму!