
Запечені яблука.Користь для нашого організму!
Зараз осінь і якраз сезон яблук в розпалі.Тому не прогавте шанс приготувати дуже корисну і надзвичайно смачну страву!
Взагалі,існує безліч рецептів приготування запечених яблук.Їх можна запікати з медом та корицею,можна з сирною начинкою всередині або ж використовувати в якості начинки для десертів. Запечені яблука не тільки смачні,а ще й неймовірно корисні для нашого здоров’я.
Печені яблука дуже добре впливають на роботу мозку та серця, а також багаті вітамінами та антиоксиданти.
Читайте також:Як вчасно помітити симптоми і не допустити хворобу Альцгеймера!
Це універсальна страва,яка принесе користь і дорослим і дітям. Вони запобігають розвитку багатьох захворювань та захищають організм від вільних радикалів.
У запечених яблуках міститься велика кількість волокон,які нормалізують травлення та підтримують здорову роботу кишківника.
Також запечені яблука містять велику кількість пектину, який служить гарним сорбентом для організму людини.
Коли пектин потрапляє в кишечник ,він перетворюється на гелеподібну рідину і виконує функцію сорбенту.Він збирає всі токсини та бактерії і робить ніби генеральне прибирання” в кишечнику, виводячи назовні всі отруйні речовини.
Також запечені яблука багаті вітамінами групи В ,залізом ,калієм,магнієм та фосфором,що в свою чергу позитивно впливає на зміцнення кісток .
Також ,якщо додати запечені яблука до свого раціону,ми зможемо знизити ризик розвитку цукрового діабету.
Тому готуйте та смакуйте цю надзвичайно просту ,але дуже корисну страву і ваш організм обов′язково скаже вам дякую!Джерело

