Поради

З цими порадами ваша пасочка буде неймовірна!

Багатьом здається, що приготувати паску своїми руками в домашніх умовах – це настільки складно, що вони навіть не беруться за це. Однак, якщо знати всі секрети приготування цього святкового десерту, навіть новачок на кухні зможе спекти смачну пасочку.

Як приготувати смачну паску: поради та секрети

Для підготовки паски з важкого тіста, використовуйте рецепти, які починаються з приготування опари, щоб дріжджі спрацювали на повну силу та надали випічці багатший смак та аромат.

Додавайте сухофрукти, горіхи або цукати, попередньо замочені у цукровому сиропі, щоб збільшити м’якість та свіжість випічки.

При формуванні пасок не додавайте додатково борошна, а замість нього використовуйте якісну олію, наприклад, рафіновану соняшникову олію, щоб не “забити” тісто.

Читайте також: Декілька секретів для краси та здоров’я вашого тіла

Для збільшення терміну придатності та м’якості випічки додавайте у склад мед чи інвертний сироп.

Випікайте паски у паперових формах та не знімайте їх до нарізання, щоб вони не втрачали вологу та довше залишалися м’якими.

Після випікання одразу накрийте паски рушником, щоб вони не втрачали вологу, та не пересушувалися.

Додавайте більше жирів у вигляді вершкового масла та жовтків, щоб випічка зберігалася довше та була м’якішою та свіжішою.

Не затягуйте процес глазурування, щоб паска не остигла, та дозвольте їй повністю охолонути перед сервіруванням.

Коментарі Вимкнено до З цими порадами ваша пасочка буде неймовірна!