Вчені назвали, яку допустиму кількість цукру можна додавати в чай і каву
Нідерландські вчені довели, що чай і кава з цукром не шкодять здоров’ю, якщо звісно дотримуватися норми.
Лікарі досліджували аналізи приблизно трьох тисяч респондентів, які регулярно вживали з напоями різну кількість цукру. Аналізи порівнювалися між тими, які взяті на початку і наприкінці експерименту. Також до уваги бралися випадки раптових смертей у процесі дослідження.
Отже, в процесі дослідження виявили, що до смерті призвели інші фактори і вживання цукру там ні до чого.
Читайте також:Помилки в макіяжі, які роблять нас старшими
А ті учасники , які пили солодку каву або чай, тільки на один коефіцієнт приблизились до ранньої смерті, в порівнянні з тими, хто відмовився від вживання цукру в напоях. І за словами вчених, це несуттєва різниця.
В даному дослідженні, середня кількість доданого цукру до напоїв складала близько п’яти грам, що дорівнює одній чайній ложці. Тому, така кількість цукру і визнана нормою.
Отже, якщо до наших напоїв додавати не більше однієї чайної ложки цукру , то це не буде нести ніякої шкоди здоров′ю.Джерело