Сирники-хмаринки! Таких ви ще не куштували!
Сирники за цим рецептом ,виходять дуже ніжні ,пишні і неймовірно смачні. І з дуже маленькою часткою борошна,що робить їх ще кориснішими.
Для приготування сирників,нам необхідно взяти :
– Сир кисломолочний, жирністю 5% або 9% — 500 грамів
– Банан — 1 шт.
– Борошно — 2 ст. л. (може бути і більше залежно від вологості сиру і ваги банану)
– Цукор — 1 ст. л.
Спосіб приготування
1. Перебиваємо сир і банан у блендері до однорідної маси.
2. До нашої маси додаємо цукор і борошно. Якщо ви бачите,що тісто гарно тримає форму, то достатньо і 1 ст. л. ложки борошна. Якщо ж тісто рідке і зовсім не формується в сирник,тоді додаємо ще трохи борошна. Ретельно перемішуємо наше тісто.
Читайте також:Яка кількість іграшок має бути у дитини?Де та межа між забагато і мало ?
3. Посипаємо поверхню борошном і руками формуємо сирники.Руки можна теж присипати мукою,щоб легше формувались сирнички.
4. Обсмажуємо на суміші вершкового масла і рослинної олії на середньому вогні ,до рум’яності .Це приблизно 3-4 хвилини з кожного боку . Сковорідку,можна накрити кришкою, для того,щоб сирники добре приготувалися всередині.
5. Викладаємо готові сирники на паперові рушники, щоб увібралась зайва олія .
6.Подаємо сирники-хмаринки зі сметаною,варенням чи медом.
Це дуже смачно.Вони дійсно виходять пухкенькі,ніби хмаринки .Джерело