Поради

Яка ж осінь без домашньої випічки!Дуже смачний рецепт фруктової галети 

Дуже швидка в приготуванні ,але неймовірно смачна фруктова галета! Коли ви спробуєте спекти її за цим рецептом,ви просто вже не зможете їсти куповану випічку.

Готувати галету ми будемо на сирному тісті ,а приготування займе у вас не більше 15 хвилин.Потім ще 40 хвилин в духовці і можна смакувати смачною випічкою.

Для фруктової галети на сирному тісті нам знадобляться такі інгредієнти:

  • борошно — 270 гр;
  • сир — 200 гр;
  • вершкове масло — 100 гр;
  • яйця — 1 шт;
  • розпушувач для тіста — 1 ч.л;
  • цукор — 80 гр;
  • сіль — щіпка;
  • крохмаль — 1 ст.л;
  • фрукти або ягоди — 500 гр.

Спосіб приготування:

У глубоку миску просіюємо борошно,до нього додаємо розпушувач і дрібку солі і добре все перемішуємо.

Наступним етапом ,до цієї суміші,додаємо нарізане на невеликі шматки холодне вершкове масло і перетираємо це все руками ,поки не утвориться крихта.

Читайте також:Які чоловіки найчастіше стають підкаблучниками ? Класифікація по знаках Зодіаку

До крихти додаємо яйце (половину жовтка відділяємо і залишаємо для змащування галети перед випіканням) та сир і замішуємо однорідне тісто, яке не буде прилипати до рук.

Перекладаємо наше тісто на пергаментний папір і розкатуємо  його у пласт діаметром приблизно 30 см.

Для того,щоб сік,який буде виділятись з фруктів при запіканні не витік та загуснув, по тісту потрібно посипати крохмалем,не доходячи до країв на 3 см.

Зверху на крохмаль викладаємо нашу начинку (по особливому смачна галета виходить зі сливами). Посипаємо нашу начинку цукром.

Також зверху,якщо любите,то можете посипати ще корицею чи ванільним цукром.

Акуратно закочуємо краї тіста і змащуємо його жовтком, який попередньо розведений наполовину з водою.

Зверху  посипаємо бортики цукром та ставимо нашу галету у розігріту духовку до 190 градусів на 40 хвилин. Це дуже смачно! Джерело

Коментарі Вимкнено до Яка ж осінь без домашньої випічки!Дуже смачний рецепт фруктової галети