Поради

ОВОЧІ Й ФРУКТИ, ЯКІ СТАЮТЬ ТІЛЬКИ КОРИСНІШИМИ ПІСЛЯ ТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ

Помідори
Томати корисні завдяки великому вмісту антиоксиданту – лікопену
Корисні властивості лікопену активізують при нагріванні. Тож найбільш корисними будуть томатні соуси, тушковані або запечені помідори.

Читайте також: Чай матча
Яблука
Яблука містять багато пектину і разом з волокнами очищують і покращують роботу травної системи.
При цьому в обробленому вигляді пектин краще засвоюється організмом.
Броколі
Сульфорафан, що міститься в броколі знижує ризик цукрового діабету другого типу та деяких онкологічних хвороб.

Усі свої корисні властивості сульфорафан розкриває саме при термічній обробці.
Гарбуз
Пектин та бета-каротин, який містить гарбуз, краще засвоюються після термічної обробки продукту. Найкраще у пареному або тушкованому вигляді.

Коментарі Вимкнено до ОВОЧІ Й ФРУКТИ, ЯКІ СТАЮТЬ ТІЛЬКИ КОРИСНІШИМИ ПІСЛЯ ТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ