Національна Нідерландська страва. Оселедець
Оселедець – 2 рибини;
Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
Морква – 1 шт.;
Лимон – ½ лимона;
Сіль кухонна – 4 чайні ложки;
Цукор – 6 чайних ложок;
Лаврове листя – 11 шт.;
Перець чорний – 10 горошин.
Читайте також Наступного ранку, я зателефонувала мамі, й розказала про наші з чоловіком фінансові труднощі.
Натріть моркву на тертці з великими отворами.
Наріжте лимон тонкими слайсами.
Наріжте цибулю тонкими кільцями.
Рибу очищаємо та нарізаємо невеликими шматочками.
У скляні банки кладемо пошарово спеції, овочі та рибу. Все, коли банка наповниться, закрийте її кришкою та поставте у холодильну камеру на три доби
Їсти Нідерланці люблять оселедець з квашеними огірками та хлібом.