Поради

Національна Нідерландська страва. Оселедець

Оселедець – 2 рибини;
Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
Морква – 1 шт.;
Лимон – ½ лимона;
Сіль кухонна – 4 чайні ложки;
Цукор – 6 чайних ложок;
Лаврове листя – 11 шт.;
Перець чорний – 10 горошин.

 

Читайте також Наступного ранку, я зателефонувала мамі, й розказала про наші з чоловіком фінансові труднощі.

Натріть моркву на тертці з великими отворами.
Наріжте лимон тонкими слайсами.

Наріжте цибулю тонкими кільцями.

Рибу очищаємо та нарізаємо невеликими шматочками.

У скляні банки кладемо пошарово спеції, овочі та рибу. Все, коли банка наповниться, закрийте її кришкою та поставте у холодильну камеру на три доби

Їсти Нідерланці люблять оселедець з квашеними огірками та хлібом.

 

Коментарі Вимкнено до Національна Нідерландська страва. Оселедець