Поради

Морозиво пломбір в домашніх умовах

Порцій: 5

Калорій: 223 ккал/100 г

Час приготування: 8 годин

Інгредієнти для приготування морозива:

200 мл жирного молока;
200 г вершків 30-33%;
4 жовтки великих яєць;
70 г цукру;
ванілін на кінчику ножа.

Читайте також Літній варіант салату з капусти

Приготування:

Потрібно нагріти молоко, згодом додати збиті жовтки з цукром, при цьому розмішувати до утворення однорідної консистенції.

Далі потрібно збити вершки і з`єднати з консистенцією, що отримали.

Наступний крок -перелити морозиво у лоток і заморожувати 7 годин.

Все дуже просто, але отримане морозиво виходить неймовірно смачним. Джерело

 

Коментарі Вимкнено до Морозиво пломбір в домашніх умовах