Морозиво пломбір в домашніх умовах
Порцій: 5
Калорій: 223 ккал/100 г
Час приготування: 8 годин
Інгредієнти для приготування морозива:
200 мл жирного молока;
200 г вершків 30-33%;
4 жовтки великих яєць;
70 г цукру;
ванілін на кінчику ножа.
Читайте також Літній варіант салату з капусти
Приготування:
Потрібно нагріти молоко, згодом додати збиті жовтки з цукром, при цьому розмішувати до утворення однорідної консистенції.
Далі потрібно збити вершки і з`єднати з консистенцією, що отримали.
Наступний крок -перелити морозиво у лоток і заморожувати 7 годин.
Все дуже просто, але отримане морозиво виходить неймовірно смачним. Джерело