Поради

Медово-часникова курка

Інгредієнти:

курячі грудки — 2 шт.
борошно — для обсмажування
сіль і перець — за смаком
масло вершкове — 60 г
часник — 3 зубки
соєвий соус світлий — 1 ст. л
оцет — 1 ст. л
мед — 5 ст. л
зелена цибуля

Читайте також: Розлучення після десятиліть шлюбу – не завжди погано.

Приготування:

По одній стороні грудки робимо поздовжні і поперечні надрізи через рівні відстані. Солимо, перчимо, а потім обвалюють у борошні з обох сторін.

Додаємо на сковороду 40 г вершкового масла, а потім викладаємо грудки. Обсмажуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин.

Подрібнюємо часник. Перевертаємо грудки, додаємо ще 20 г масла і відправляємо на сковороду часник і злегка перемішуємо.

Як тільки часник просочиться маслом, додаємо соєвий соус і знову перемішуємо. Потім вливаємо оцет і мед. Знову перемішуємо соус до однорідності.

Перевертаємо грудки з одного боку на інший, щоб вони просочилися соусом, а потім посипаємо дрібно нарізаною цибулею і перекладаємо на блюдо.

Зверху поливаємо соусом, що залишився на сковороді, і подаємо до столу.

Коментарі Вимкнено до Медово-часникова курка