Поради

КАВОВІ ПОРАДИ

Чим темніше, тим корисніше
Якщо з ранку у вас часто болить шлунок, можливо, проблема не в каві, яку ви п’єте за сніданком, а у ступені її обсмажування. Напої стимулюють посилене виділення кислоти в шлунку, а кава і сама має високу кислотність — звідси і виникають неприємні відчуття. Кава світлого обжарювання зазвичай сильніше дратує шлунок, ніж кава темного обсмаження.

 

Читайте також: Чи може домашній догляд повністю замінити візит до косметолога?

Вчені вважають, що причина в більш тривалому обсмажуванні: кава, оброблена паром або мінімально обсмажена, сильніше подразнює шлунок; можливо також, що на результат впливає і нижчий вміст кофеїну в зернах темного обсмаження.
У будь-якому випадку майте на увазі, коли будете замовляти або купувати каву: чим темніше обсмажування, тим безпечніше.

Коментарі Вимкнено до КАВОВІ ПОРАДИ