Гарбузові оладки з корицею
Інгредієнти:
Гарбуз – 300-350 г
Яйця – 2 шт.
Пшеничне борошно – 200 г
Молоко – 100 мл
Цукор – 50 г (або за смаком)
Кориця – 1 / 2 ч. л. (або за смаком)
Ванільний цукор – 1 / 2 ч. л.
Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
Дрібка солі
Соняшникова рафінована олія – для смаження
Читайте також: Розкриття своєї жіночності
Спосіб приготування:
1.Гарбуз очистити від шкірки, порізати кубиками і подрібнити в блендері до пюреподібного стану.
2.Яйця збити вінчиком
3.До яєць додати гарбузове пюре і молоко.
4.Все ретельно перемішати.
5.В окрему посудину просіяти борошно, додати всі сухі інгредієнти (цукор, корицю, ванільний цукор, дрібку солі і розпушувач). Перемішати.
6.Борошно частинами додати до гарбузової суміші, щоразу все ретельно перемішуючи.
7.В результаті має вийти доволі густа суміш.
8.На сковорідці розігріти зовсім трошки олії і столовою ложкою викласти оладки.
9.Смажити оладки на малому вогні з обох боків до рум’яної скоринки. Теплі оладки при подачі полити медом чи кленовим сиропом і посипати грецькими горіхами.