Поради

Дорада в духовці

Інгредієнти:
• Дорада 1 штука
• Лимон 1 штука
• Оливкова олія 20 мл
• Сіль за смаком
• Спеції
• Розмарин

Спосіб приготування:
Духовку розігріти до 200 градусів.

Рибу почистити добре промити і обсушити. Половину широкого листа пергаменту змастити невеликою кількістю оливкової олії. Покласти на цю половину рибу, посолити та додати спеції з обох боків, натерти оливковою олією.

Половину лимона нарізати тонкими скибочками, з половини вичавити сік. Соком як слід збризкати рибу, а скибочки разом з пучком зеленого розмарину покласти в черево.

Покласти рибу в духовку.

Запікати приблизно 20-25 хвилин.

Коментарі Вимкнено до Дорада в духовці