
Чим небезпечні сковорідки з керамічним покриттям
Зараз, все більшої популярності серед господинь, набирають сковорідки з керамічним покриттям. Вони вважаються набагато якіснішими за тефлонові. Також,експерти зазначають, що керамічні сковорідки універсальніші та мають довгий термін придатності.
Але не все так чудово і прекрасно. Господині стверджуюють, що у використанні, керамічна сковорідка дуже швидко покриється плямами, які зазвичай, усунути неможливо.
Читайте також:Для чого, під час приготування їжі, на каструлю ставити дерев’яну ложку
А ще, виробники таких сковорідок трохи прибріхують щодо їх довговічності . Насправді, антипригарне покриття в таких сковорідок стирається набагато скоріше, ніж тефлонове. І вже через рік використання , вам доведеться знову купляти нову сковорідку.
Щодо універсальності цих сковорідок також є питання. Звичайно, на керамічній сковорідці виходять просто чудові млинці чи яєчня , але коли вам потрібно буде приготувати соковитий стейк чи рибу , ви дуже розчаруєтесь. Вся справа в тому, що під впливом високих температур керамічне покриття руйнується, а це означає, що вашу улюблену сковорідку можна вже викидати . Джерело

