Чому у вас не виходить смачна квашена капуста. Яку помилку припускають господині
І справа тут зовсім не в поганому рецепті чи кількості спецій.
Зараз всі активно квасять капусту на зиму. Але, на жаль , не всім вдається приготувати її смачною та соковитою, так щоб слюньки текли тільки від її вигляду та аромату.
В багатьох господинь капуста виходить прісною. Чому так стається, якщо рецепт не відрізняється?
Вся справа в товщині нарізки капусти. Капуста має бути нашаткована дуже тоненько. Якщо ж ви порубаєте капусту дуже грубо, тоді є велика ймовірність , що смак буде не яскраво вираженим і смачним, а прісним і менш насиченим. Також, не забувайте, що така капуста буде кваситися на кілька днів довше.
Читайте також:А ви знали, що для того, щоб на наступний рік був гарний врожай смородини, її потрібно підживити у листопаді цього року
Тому, щоб ваша капуста вийшла неймовірно смачною, вам слід нашаткувати її якомога дрібніше. За такої умови , капуста вийде дуже смачна і соковита.Джерело