Поради

Як червоні продукти впливають на організм?

Продукти червоного кольору наповнюють нас енергією, покращують роботу кровоносної системи, допомагають при депресії, хворобах нирок.

Овочі та фрукти червоного кольору покращують роботу імунної системи організму. Відомо, що лікопін, який міститься у червоних овочах та фруктах, зменшує ризик розвитку раку.

Читайте також:Довгі вії в домашніх умовах

Червоні продукти містять фітохімічні речовини, що зміцнюють пам’ять та важливі для здоров’я серця. Водночас вони мають протизапальні властивості.

Приклади таких продуктів — буряк, томати, червоний виноград, полуниця, малина, солодкий перець, гранати, червоне м’ясо, кавун.

Коментарі Вимкнено до Як червоні продукти впливають на організм?