Яблучне варення п’ятихвилинка !Це дуже смачно.
Варення має назву п’ятихвилинка тому що вариться воно всього 5 хвилин. Проте,для яблук обов’язково має бути час для настояння. За даним рецептом ми будемо двічі варити наше варення і 12 годин настоювати його.
Варення виходить дуже густим і неймовірно смачним,а корисні властивості яблук зберігаються.
Для порції 1,5 л. нам потрібні такі інгредієнти:
Яблука твердого ґатунку – 1 кг.
Цукор – 1 кг.
Вода – 250 мл.
починаємо готувати наше варення :
1. Беремо яблука ,гарно промиваємо їх та просушуємо серветкою. Потім чистимо яблука ,видаляючи серединку з насінням і нарізаємо їх тонкими скибочками.
2. Йдемо готувати сироп для нашого варення.Для цього беремо чисту воду ,згідно рецепту і половину цукру.
Коли сироп закипить ,перекладаємо до нього наші нарізані яблука,перемішуємо та варимо рівно 5 хвилин від початку кипіння.Далі досипаємо до яблук другу половину цукру.
Читайте також: Зрадила чоловіка і стала щасливою.Історія жінки,яка обрала себе і своє щастя!
3. Накриваємо наше варення кришкою та залишаємо на 12 годин для настоювання.
Коли варення настоялось ,ставимо знову його на плиту і на невеликому вогні доводимо до кипіння і варимо ще 5 хвилин.
4. Беремо попередньо простерелізовані банки та розливаємо в них наше варення ,герметично закриваємо і залишаємо під ковдрою до повного остигання. Далі переносимо банки туди,де ви зберігаєте консервацію.
Спробуйте – це дуже смачно! Джерело