Поради

Вафельний торт з м′ясом у духовці. Це неймовірно смачно!

Коли ви спробуєте цю страву , ви перестанете готувати котлети. Адже це дуже смачно і корисно!

Ця страва чудово поєднується з овочевим салатом та різними соусами.

Для приготування цієї страви нам потрібно:

  • 500 г м’ясного фаршу, яловичина/свинина;
  • 4 вафельні листи;
  • 1 цибулина;
  • 4 яйця;
  • 50 мл молока;
  • ½ чайної ложки солі;
  • ½ чайної ложки чорного перцю;
  • 50 мл олії.

Спосіб приготування

Візьміть тарілку і покладіть туди фарш. До фаршу додайте свіжі яйця, подрібнену цибулю, часник, сіль та перець. Ретельно все перемішайте до однорідної консистенції.

Читайте також:“Аж тут відкрився ліфт і з нього вийшли якісь чоловіки. Один чоловік звернув на Олю увагу, побачив її заплакане обличчя й запитав: – Дівчино, у вас щось трапилося, може, допомога потрібна?!”

Розділіть отриману суміш на 2 рівні частини . Викладіть фарш на два вафельні листи, а потім накрийте їх двома іншими . Розріжте на невеликі шматки.

В тарілку розбийте яйця, влийте до них молоко та ретельно перемішайте. Вмочіть туди вафлі з фаршем і обсмажте з двох сторін на сковорідці , до утворення золотистої скоринки.

Після того, як ви обсмажили вафлі, їх слід перекласти на пергамент і відправити в духовку. Випікати вафлі потрібно приблизно 20 хвилин, при температурі 180 градусів . Джерело

Коментарі Вимкнено до Вафельний торт з м′ясом у духовці. Це неймовірно смачно!