Неймовірний рецепт наполеону за 20 хвилин
Мабуть, більшість людей любить цей неймовірно смачний десерт. Але, не всі з цього списку люблять його готувати, адже це досить непростий торт.
Але, ми знайшли просто ідеальний рецепт торта наполеон, який за смаком не відрізнити від класичного, а готується він без духовки і всього за 20 хвилин часу.
Для приготування торта наполеон нам знадобиться ( рецепт для форми діаметром 16 см):
- листкове печиво — 400 гр;
- желатин швидкорозчинний — 20 гр + 70 мл холодної води;
- цукор — 100 гр;
- яйця (с0) 2 шт.;
- ванільний цукор — 10 гр;
- кукурудзяний крохмаль — 30 гр;
- молоко — 500 мл;
- вершкове масло — 30 гр.
Спочатку потрібно приготувати крем:
Желатин заливаємо холодною водою, гарно перемішуємо і залишаємо його для того, щоб він набух на 5-10 хвилин. Далі змішуємо цукор, яйця, ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль і молоко. Це все ретельно перемішайте, щоб не залишилось грудочок від крохмалю.
Наступним етапом нагріваємо крем на середньому вогні, постійно помішуючи до загусання. І поки крем гарячий додаємо до нього вершкове масло. Такий крем виходить дуже смачним і ніжним.
Але, для того, щоб наш торт тримав форму нам потрібно влити в гарячий крем набряклий желатин і гарно все перемішати.
Готуємо основу для нашого торта:
Для основи нам ідеально підійде листкове печиво, яке потрібно буде поламати на невеликі шматочки.
А маленьку частину печива залиште для оформлення.
Читайте також:Які собачки живуть найдовше
Складаємо та оформляємо наш тортик:
Спочатку, застеліть дно форми, яка використовуватиметься для приготування торта, харчовою плівкою, а бічні частини ацетатною плівкою.
Далі з’єднуємо заварний крем із листковою крихтою і гарно все перемішуємо. Викладаємо отриману масу у форму та розрівнюємо наш торт.
Зверху посипаємо наш торт крихтою, що залишилася і відставляємо наш десерт у холодильник на 3-4 години.
Це неймовірно смачно! Обов′язково спробуйте ! Джерело