Поради

Неймовірний рецепт наполеону за 20 хвилин

Мабуть, більшість людей любить цей неймовірно смачний десерт. Але, не всі з цього списку люблять його готувати, адже це досить непростий торт.

Але, ми знайшли просто ідеальний рецепт торта наполеон, який за смаком не відрізнити від класичного, а готується він без духовки і всього за 20 хвилин часу.

Для приготування торта наполеон нам знадобиться ( рецепт для форми діаметром 16 см):

  • листкове печиво — 400 гр;
  • желатин швидкорозчинний — 20 гр + 70 мл холодної води;
  • цукор — 100 гр;
  • яйця (с0) 2 шт.;
  • ванільний цукор — 10 гр;
  • кукурудзяний крохмаль — 30 гр;
  • молоко — 500 мл;
  • вершкове масло — 30 гр.

Спочатку потрібно приготувати крем:

Желатин заливаємо холодною водою, гарно перемішуємо і залишаємо його для того, щоб він набух на 5-10 хвилин. Далі змішуємо цукор, яйця, ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль і молоко. Це все ретельно перемішайте, щоб не залишилось грудочок від крохмалю.

Наступним етапом нагріваємо крем на середньому вогні, постійно помішуючи до загусання. І поки крем гарячий додаємо до нього вершкове масло. Такий крем виходить дуже смачним і ніжним.

Але, для того, щоб наш торт  тримав форму нам потрібно влити в гарячий крем набряклий желатин і гарно все перемішати.

Готуємо основу для нашого торта:

Для основи нам ідеально підійде листкове печиво, яке потрібно буде поламати на невеликі шматочки.

А маленьку частину печива залиште для оформлення.

Читайте також:Які собачки живуть найдовше

Складаємо та оформляємо наш тортик:

Спочатку, застеліть дно форми, яка використовуватиметься для приготування торта,  харчовою плівкою, а бічні частини ацетатною плівкою.

Далі з’єднуємо заварний крем із листковою крихтою і гарно все перемішуємо. Викладаємо  отриману масу у форму та розрівнюємо наш торт.

Зверху посипаємо наш торт крихтою, що залишилася і відставляємо наш десерт у холодильник на 3-4 години.

Це неймовірно смачно! Обов′язково спробуйте ! Джерело

Коментарі Вимкнено до Неймовірний рецепт наполеону за 20 хвилин