Лайфхаки

Курка в банановій шкірці. Виходить неймовірно соковита і смачна страва

Дуже дивне поєднання, але це тільки так здається, поки ви не спробуєте один раз. Потім ви просто не зможете готувати курку іншим способом. Адже за цим рецептом м’ясо просто тане у роті і виходить дуже соковитим.

Також, шкірка банана містить багато клітковини і калію.

Отже, для цього рецепту вам потрібно:

Замаринуйте курку або курячу грудку звичним для вас способом. Покладіть її на деко і накрийте її однією або двома шкірками від бананів.

Далі відправте страву в розігріту духовку і запікайте, як ви завжди це робите.

Читайте також:Як за допомогою зубної пасти та йоду можна оновити шпалери та меблі

Шкірка з бананів перешкоджає інтенсивному випаровуванню вологи з м’яса. І в кінцевому результаті ваша курка буде стікати соками, коли ви витягнете її з духовки.

Коли ви спробуєте м’ясо, за даним рецептом , ви просто забудете про курку, яка за смаком нагадує гуму. Джерело

Коментарі Вимкнено до Курка в банановій шкірці. Виходить неймовірно соковита і смачна страва