
А ви знали , як правильно варити сосиски ? В плівці чи без?
Сосиски виготовляють у різних плівках.Деякі з них ,от якби зрослися з сосискою і їх дуже важко зняти ,а деякі знімаються без зайвих зусиль.
Деякі їстівні ,а інші зовсім їсти не можна.Тому давайте розбиратися у всіх цих питаннях.
Сосиски існують у натуральних, колагенових, целюлозних та поліамідних оболонках. Штучні та синтетичні плівки повинні відповідати всім вимогам безпеки ,згідно законодавства.
Сосиски виготовлені в натуральній та їстівній колагеновій оболонці перед варінням, та і після ,зазвичай , не очищають. Вони їстівні,тому їх можна споживати разом з сосисками.
Читайте також:Корисні,але неймовірно смачні цукерки без цукру,олії та борошна!
Взагалі ,немає ніякої обов’язкової вимоги щодо того,чи потрібно видаляти оболонку перед варінням чи ні. Завдання оболонки – захист сосисок під час зберігання.
Але ,варто зазначити,що після приготування сосисок в оболонці,їх важче очищувати,через високу температуру продукту. Тому,набагато зручніше буде очистити сосиски перед варінням. Джерело

