
Морквяно-яблучний сік в домашніх умовах. Це дуже смачно і корисно
Неймовірно смачний і корисний сік в домашніх умовах, а головне без магазинної хімії та консервантів. Готується дуже легко. І дітки і дорослі з радістю смакуватимуть таким соком.
Для приготування морквяно-яблучного соку нам потрібні такі інгредієнти:
- 1 кг моркви;
- 500 г яблук;
- 1 ч. л. лимонної кислоти;
- 2,5 л води;
- цукор за смаком (200 г, але можна зовсім не додавати).
Спосіб приготування:
Спочатку почистіть яблука від насіннєвої коробочки, а моркву очистіть від шкірки. Поріжте моркву і яблука на невеликі шматочки і залийте водою. За бажанням можна додати цукор, але і без цукру вийде смачно.
Читайте також:Як за пів години очистити диван від забруднень та запаху
Поставте на плиту варитися, коли все це закипить, зменшіть вогонь до середнього, накрийте кришкою та варіть приблизно 40 хвилин до м’якості моркви.
Після чого вимкніть вогонь та додайте лимонну кислоту. Далі необхідно перебити наші відварені яблука та моркву занурювальним блендером.
І все! У нас вийшов неймовірно смачний, густий та дуже корисний сік із м’якоттю!
Такий сік також можна закатувати в банки і смакувати взимку.Джерело

