Консервоване желе з полуниці на зиму. Це надзвичайно смачно.
Для желе з полуниць нам потрібно:
1 кг полуниці
1,5 кг цукру
1,5 ч.л. лимонної кислоти
Приготування:
Наші полуниці промиваємо та очищуємо.Далі засипаємо ягоди цукром та залишаємо для того, щоб виділився сік. Після чого засипаємо цукор, що залишився та ставимо на плиту варити. Суміш з полуниць потрібно варити 15 хв постійно помішуючи.
Читайте також: Яке м’ясо найкорисніше для здоров’я?
Приготуємо розчин лимонної кислоти, її потрібно розвести у гарячому сиропі та влити у підготоване желе. Все це потрібно проварити ще протягом 5 хвилин, не забуваючи постійно помішувати. Джерело
Готове желе розливаємо в попередньо стирелізовані банки та закатуємо. До повного охолодження банки залишаємо догори дном, а потім прибираємо їх в прохолодне місце.